OM ALLT HAR GÅTT SOM DET SKA...

...det vill säga att om Sidney hade ordning på klockspelet så blir det guldklimpar den 3 april. Parningen ägde rum i lördags men den nervösa matten stannade hemma. Men allt fungerade som det skulle har Gunela rapporterat och de hängde i ca en kvart. För säkerhets skull blir den repris imorgon måndag. Jag tycker nog att likörvovven ser lite salig ut... Har stulit Gunelas bilder och här kommer de!



I väntans tider...

...och då vet vi ännu inte om det blir valpar. Nu väntar vi på att blodprovet ger klartecken för bästa chans att det blir några guldklimpar. Gunela har klippkort och gräddfil till labbet på Strömsholm. Men jag känner i maggropen att det kan vara dags i morgon. Och hoppas att vädergudarna är med oss när Gunela och vovve ska ge sig ut på vägarna. Det räcker med snö nu!
Så mina vänner...fortsättning följer...

LÄGESRAPPORT!

Imorse for matte iväg med mig bilen...då visste jag inte vad jag vet nu.

Jag skulle ju träffa kille...

Det är alltid roligt att åka bil och denna gång var jag också nyborstad, nyklippa naglar och friserad svans. Alltså bara en förstärkning av min redan vackra uppenbarelse. När vi kom fram såg jag en supersnygg kille i ögonvrån och så mycket mer hann jag inte förrän har tog sig en åktur därbak...av och på några gånger...och jag var inte riktigt med på noterna vad som var på gång. Snyggingen kände nog det så det blev inte riktigt som det var tänkt. Med ena örat hörde jag min matte och de andra åskådarna boka ny dejt...på måndag eller tisdag.

Då gäller det att vara med direkt och jag kommer vara bättre förberedd och mottaglig...för jag vill ju bli morsa i vår!!!    
Hälsningar Kolbäckens Sheridan, in the heat.                                                                                                                                                                            
   

IMORGON GÄLLER DET..

Underbar likörvovve ska träffa ursnygg kille...håll alla tummar för att tycke uppstår och guldklimpar blir till...The heat is on!

BEKRÄFTAT!

Gunela har hälsat på oss i storstaden :). Hon har klämt därbak...och det var inte på mig...men det var fortfarande hårt. Jag har trots allt sett senast idag att det röda sprider ut sig i pälsen runtomkring och nya fläckar uppstår på undersidan av svansen. Den 18:nde alltså på måndag har Gunela bokat tid för provtagning så får vi trovärdiga och realistiska siffror som beskriver läget. Kanske jag till och med kan följa med när det är parningsdags!

Nu är det löp på gång!

Å Jösses så spännande det är nu! Har ringt Gunela och meddelat att löpet har börjat. Rekommenderar alla att gå ín på deras sida och bilden på den tilltänkta hanen. Vilken pudding! Och med fin meritlista. Och så förstås presentationen av Sheridan! Det blir härliga vappisar! 

Och så kan jag meddela att ny dator är inköpt så nu kan jag skriva lite oftare och hålla lite bättre koll på andra där ute på nätet. Nästa inköp blir en schysst kamera så jag kan dela med mig av härliga hundbilder i alla tänkbara sammanhang. Säkert en och annan bild på människor också. 

RSS 2.0