Golden Specialen!

Hemma igen efter fyra härliga dagar i Tångahed. Golden Specialen 2007 är avklarad och jag är super nöjd med vovve och mitt medverkande. Vi fick ihop 73 poäng av 100 möjliga i Working Testet vilket innebär ett 2:ndra pris. Vi var med i två utställningsklasser och blev 4:a i jaktklass och 2:a i Special Yearling. Så totalt fick vi, om jag räknat rätt, 29 Dual Purpose-poäng och i såfall på plats 7 vilket är KANONBRA. Det blev inte många bilder tagna i skogen då vi var i olika grupper men här kommer ett på en lycklig pristagare och några andra!

image92 Fin rosett!

image93
Hela gänget från "La Famiglia" som var där. Mamman till Kolbäckarna ligger på rygg!

image94
Det är inte lätt att få till det med benen....

image95
Mina goda grannar och tillika uppfödare av Kolbäckare!

Fantastiskt, pris på jaktprov!

Vovve och jag har startat på jaktprov i nybörjarklass i helgen. Vi fick ett andrapris. Fantastiskt! Jag är jätteglad och supernöjd. Kompisarna i träningsgänget Anitha och Gunilla tog varsitt förstapris och systern till min hund ett tredjepris. Vi är så bra! (Trots att jag för tillfället har nedsatt syn på ett öga, suck)
image90Sheridan och jag inför en vattenmarkering från båten!

image91

Bilden är "stulen" från goda grannens hemsida som dessutom är vår uppfödare som dessutom tog ett tredjepris med Laja som tyvärr inte är med på bilden!


Underbar Golden!


In honor of his retirement/ Rookie and Carolyn Scott/ Golden Retriver 14 years old.

RSS 2.0