SNART FÅR VI VETA...

En vecka kvar till ultraljudet. Vovve är lite kinkig med frukosten vilket är ovanligt. Bröstvårtorna ser svällda ut. Drömmande blick liksom lite uppe i sig sälv. Lite seg när vi är på långpromenad. Är det tecken som talar för dräktighet heller är det så att man ser det man vill se? En vecka kvar till ultraljudet....

HIPP HIPP HURRA!

Idag firar vi Sheridan som fyller 4 år! Helt fantastiskt vad fort tiden har gått. Det gör ju det när man har roligt och det har vi verkligen haft! Och kommer att ha...vi är ju team Winberg! Hipp Hipp Hurra!

Den 1 mars är planerat för ultraljud så får vi se vad som finns i maggen!

GRK Västmanlandssektionen hade årsmöte i söndags. Vi åt god smörgåstårta och gíck igenom årets kommande event och förra årets verksamhetsberättelse. Och så hoppsansa...så var jag vald till sekreterare i nya styrelsen... Det blir spännande och lärorikt. Har redan blivit medbjuden en helg till Stockholm på sektionsdagarna. Ett bra tillfälle att lära känna nya goa goldenpeople och få nya intryck. Har inte bestämt om jag ska hänga på...beror lite på vart Sheridan kan tillbringa sin helg :)

RSS 2.0