SKÄMS PÅ MIG!

Usch och Fy vad jag har varit dålig på att skriva. Inte känns det rätt att skylla på Facebook heller men det är där jag hamnar mest!

Livet med Sören är härligt och han och Sheri mår toppen! Även om jag tror att Sheri är lite trött på den numer väldigt stora och påstridiga Sören. Vilken grann kille det blir! En supervänlig själ som kommer att blir superkul att jobba med!

Växer ojämnt och är skranglig med ett huvud som inte riktigt vet om det ska vara stort eller litet! Han har mycket energi så vi lägger inget direkt krut på apporteringen just nu! Grundlydnad, grundlydnad, grundlydnad, bus o lek! Och köksgolvsträningen förstås. Ja alltså grepp och avlämningar med dummies och lite andra tricks!

Då han inte gillar att vara hemma med Sheri när jag jobbar så har jag honom hos en alldeles underbar dagmamma! Men han är hemma ibland så det är lite varvat!

Och Sheri fyllde 5 år den 10 februari! Hej å hå vad tiden går. Denna säsong ska vi anta utmaningen att hämta hem ett första pris i ökl. Hon har inte apporterat på hela vintern men pulsat och spungit i snön så kondisen är nog på topp. Och jag tror det varit gott för henne att vila från apporteringen ett tag. Märker på henne att hon är mer uppåt nu...så vi ska börja träningen när snön försvunnit med låååånga linjetag och dirigeringar. Och lära henne att ta av sig hörselkåporna när avstånden är för långa för mig att springa i fatt....ja ni förstår kanske...

På lördag blir det Sala Open Show med Sören! Vi var där i höstas, puppy III,  och Sören åkte ut först tillsammans med sin bror Bilbo! Här kommer kritiken;

Mycket god typ

"Något luftig hanvalp med vackert välpigmenterat huvud. Bra hals o rygg. Något sluttande kors. Tillräckliga vinklar fram o bak. Bra pälskvalité. Rör sig med bra steglängd. Välvisad."

Så vi får väl se hur det blir denna gång! Ska bättra mig med rapporter från oss och bilder förstås.

Sören gillar vilt!

Sören i december 2010!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Lycka till!

2011-02-15 @ 22:08:34
URL: http://www.aquaseers.se
Postat av: Gunela

Welcome back!

2011-02-16 @ 21:31:12
URL: http://hemsida.net/kolbacken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0