GRATTIS till Jenny och Nimbus!

8 maj
1:a pris i ökl debut! Hatten av! Jag for iväg på morgonkulan iklädd vinterjacka och tjockstrumpor. Tur var väl det då det blåste nordan och var svinkallt! Kom lagom till andra paret ut där Anitha gick med Java. GRATTIS till 2:a priset! Och så var det Jenny och Nimbus tur. Alltid lika spännande och lite speciellt för mig då det är Sheridans brorsa förstås!
Provet inleddes med en dubbelmarkering på land vilka Nimbus spikade. Sedan vidare till en landdirigering vilken han också spikade. Nästa moment en dubbelmarkering i dammen bakom små öar och sedan en avslutande vattendirigering! Klockrent! Avslutade sedan provet med ett sök vilket tog lite tid men Nimbus visade på uthållighet och fick in det han skulle. Och klarade också släpspåret utan problem! Det är härligt att se honom jobba!

Blev sedan överraskningsbjuden på kinalunch av systrarna och min mamma vilket var trevligt. Sedan över till Gunela och Lennart med min dator eftersom hela deras teknikpark är saboterad av Telia..hm.. Sedan väntade vi och väntade vi på att Jenny skulle ringa och bekräfta 1:a priset. Lennart lagade god mat och bjöd på gott vin till. Mycket gott vin! Så vi firade både min födelsedag och Jennys 1:a efter att vi med säkerhet visste att det blev så! Okej då... vi firade även innan vi visste säkert... Allt detta varvat med besök i valphagen när de var vakna. Så här kommer lite fler foton! Och på öppenklassarna förstås!

 Java....

 ...på väg...

..till matte för avlämning.

 Nimbus lämnar av en landmarkering.

 På väg till matte med en vattenmarkering.

 Söket är avslutat och domaren ger de första kommentarerna...och det var här vi vittrade ett 1:a pris!!!!!!

Och nu bilderna på blivande apportörerna!






















Kommentarer
Postat av: Lena

Säger bara....GOOOOS!

Kraaaam

2010-05-12 @ 20:51:19
URL: http://www.moralagbo.se
Postat av: Gunela

Äntligen kom det! Utkast...Härliga bildr rån provet och mina gosedjur!

2010-05-12 @ 21:49:47
URL: http://hemsida.net/kolbacken
Postat av: Ann-Sofie

snuttisarna, sötare för varje dag, kommer sluta som sockervaddspuffar vet ja. Kram på Er o Lycka till som hanhundsförare i morron. Kram

2010-05-12 @ 21:50:19
URL: http://zetterljungs.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0