FEMVECKORSVALPAR

Små krabaterna växer så det knakar. Idag är de vägda och fotograferade för första uppvisningen! Gunelas internet, telefon och tv är ur funktion på grund av en avgrävd kabel men bilder kommer på deras hemsida inom kort. Det var inte lätt för Gunela att få till det med framben, bakben, huvud och svans då valparna var nyvakna och naturligtvis lite ovana med att vara med på utställning :)

De har ett utökat område att röra sig på nu och har även varit i trädgården och lekt. Nya leksaker att utforska och bus med varandra och fortfarande är inte växlellådan riktigt synkroniserad då de tar sats för att springa framåt men backen halkar i och det går i full fart bakåt i stället! Underbar show att besöka!

Sheridan är fortfarande tunn och luggsliten och ser ut som en småbarnsmorsa i allmänhet brukar se ut. Men nu är det inte många veckor kvar tills hon får komma hem och sova ut ordentligt. Hon pysslar, ammar, tvättar och håller koll på sina guldklimpar! Det är så spännande att följa denna valputveckling! Fler intressenter har ringt och visat valpintresse så snart är det dags att bestämma mig för hane eller tik... hane eller tik... hane eller tik... hane eller tik... tik eller hane...tik eller hane...

Det hann blir några foton innan de somnade!

Sööööööt!

 Blivande spårhundar?



 Gillar mysmattan!

Mmmmm

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

men helledudane...de är alldeles uuuunderbara!!!! måste oxå snart tillbaka o mysa <3

Känns dessutom liiite tomt i cyberrymden utan Gunela...tänk att man kan sakna nån så efter bara några dagar =)

o Du Eva... det blir KANONBRA vilket du än väljer!!

2010-05-07 @ 21:02:17
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Ingrid o Pontus

ååååååååååhhhhhhhhhhhh så söta guldklimparna är.

Ann-Sofie har rätt, hur du än väljer kommer det att kännas bra.

2010-05-08 @ 08:49:37
URL: http://goldenpontus.blogg.se/
Postat av: Åbrinkens

De är ljuvliga alla sex! Så du ska har två framöver. Ännu en tik förstår jag. Lycka till med valet då.....hälsar fd. grannarna utefter Åvägen.

2010-05-08 @ 21:57:28
URL: http://www.abrinkens.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0