FÖRSTA VALPTRÄFFEN

Imorgon fyller valparna 4 månader! Och idag hade vi valpträff hos Gunela och Lennart! Det var fantastiskt roligt att träffa fyra av Sörens syskon. Den femte, Tjorven, har ju lite långt att åka från Bodö-Norge. Vad fina de är; Ella, Tammie, Bilbo, Poggin och Sören. Sören var superglad att träffa Poggin igen. De var ju sista grabbarna att lämna Gunela och Lennart och har spenderat många lekstunder tillsammans. Men Sören hade också jämnt skägg att springa runt till alla andra och tala om hur stark och stor han är! Puh, den gossen blir något att bita i...

Vi började med en runda och berättade hur det går för alla valparna hemma. Till min stora glädje, om jag får uttrycka det så, vad det fler vappisar som tycker det är mysigt att kissa stora pölar inne. Förmodligen är de så nyfikna på allt ute så de inte kan koppla av och kissa klart...

Vi stod sedan i ring och gick slalom, inkallningsövning, genomgång av trimning och annan omvårdnad, utställningträning, tips om avlämningar och sökövningar. Som ni hör höll vi på i 8 timmar och de är nu alla fullfjädrade utställnings- och apporteringsvovvar! Närå bara skojar...det blir mycket teori och vi jobbade korta pass med en lång härlig fikapaus. Vi avslutade efter en tretimmarsträff med att släppa alla valparna för lek. Det var en härlig syn!

Jag är mycket imponerad av hur duktiga alla valparna var! Följsamma och kontaktiga och intresserade av det som hände. Duktiga att koppla av när vi hade fika. Jätteroligt att se. Tänk att jag varit med ända sedan deras ankomst!

Vädret var med oss och några droppar regn började falla först när vi skulle avsluta med ett gruppfoto. Jag hann också få med några foton på några av syskonen.

Jag ser redan fram emot nästa träff i september!

 Poggin!

 Bilbo!

 Ella!

 Bilbo, Poggin, Tammie och Sören!

 Samma gäng!

Hela gänget! Från vänster; Tammie, Bilbo, Ella, Poggin och Sören!

Alla vi hälsar till Tjorven i Norge och hoppas allt går bra och önskar fortsatt lycka till med träningen!

Kommentarer
Postat av: Ingrid o Pontus

Vilka sötnosar och vad roligt att alla som har möjlighet kommer när det är syskonträff. Klart att Sören måste stila lite extra, han kände sej väl som på hemmaplan.



Lycka till allihop med era Guldklimpar önskar Ingrid o Pontus (Kolbäckens Get Together)

2010-08-01 @ 19:25:50
URL: http://goldenpontus.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie o Madonna

åhh va kul det ser ut, synd vi inte kunde komma o tjuvkika. Lycka till alla!! Kram

2010-08-01 @ 20:29:43
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Gunela

Fantastiska valpägare och underbara valar - så mysigt att se hur fint de utvecklats - längtar till nästa träff!

2010-08-01 @ 22:11:31
URL: http://hemsida.net/kolbacken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0