VALPVAKT

Idag har jag tillbringat nästan två timmar ensam med älskade Sheridan och hennes underbara valpar. Vilken underhållning! Och avslappnande..vilket ju behövs nu när jag och älskade dotter inte kommer iväg på vår planerade och välförtjänade semester till Cypern.

Att sitta och titta på detta skådespel med sex krabater som krälar, kivas, letar, nosar, snusar, kisar, gäspar, snuttar, sover, drömmer, stretchar och gnyr är ren och skär lycka.

Sheridan är sååå pysslig som mamma. Gunela berättade att hon får gå upp på natten för att säga åt Sheri att vända på sig då hon ligger långa stunder på sin ena sida. Hon lämnar inte valplådan långa stunder och hon ser nöjd ut med sina skyddslingar omkring sig.

Här kommer en kavalkad med bilder på sötnosarna som idag är 15 dagar.





























Jag passade på att ta de flesta bilderna när Sheridan var på promenad med Lennart...alla sov och låg relativt stilla...tills mor kom med maten och hela lådan blev en sjudande gryta med valpar huller om buller och snabbcrawl till tuttarna...ljuvlig syn!








Kommentarer
Postat av: Gunela

Tack för hjälpen! Nyttigt för själen att bara se på dem- eller hur?

2010-04-17 @ 16:39:01
URL: http://hemsida.net/kolbacken
Postat av: Ann-Sofie

åhhh va gulliga!!! man blir ju helt varm av att titta på dem. Ofattbart att du kunde slita dig o komma o titta på oss men sååå bra, för TACK för den supernyttiga "domarträningen" för Madonna, det bådar gott inför vår avslutning i morron. Kramis

2010-04-17 @ 17:04:34
URL: http://zetterljungs.cybersite.se
Postat av: Åbrinkens

E! vi såg din förväntansfulla uppsyn när du passerade oss och strax innan hade vi sett G på cykeln med rygga och hund, så det var bara att lägga ihop 1+1 Alla 6 är bara så fina som valpar ska vara. Grattis!

2010-04-17 @ 17:29:35
URL: http://www.abrinkens.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0